Raphide

BTS Travel werkt samen met tech partner Raphide b.v. voor een structurele aanpak van de CO2-voetafdruk.

Raphide heeft een module ontwikkeld wat BTS Travel klanten in staat stelt nauwkeurig CO2-emissie boekhouding te beheren. 

App icon

Travel Portal

Een eigen ontwikkeling die we opleveren in de look en feel die je gewoon bent van je eigen bedrijf. Je vindt er massa’s goede content (air, hotels, rail, auto …) die je eenvoudig op weg helpt.

Gepersonaliseerde facturatie

Je raadpleegt je facturatie eenvoudig online via je eigen Travel Portal.

Macbook

Concur fulfillment agent

Deze innovatieve software maakt het mogelijk op een uitermate vlotte manier kostenmanagement en online boeken van hotels, vliegtickets, auto, transfers … te combineren.

Global air fare analyze

De inhoud en prijzen van vliegtickets verschillen vaak van land tot land. Met onze eigen intelligente GTP Technologie boeken wij het lokaal voordeligste tarief. Je wil je hotel boeken aan de scherpste prijs. Ook hiervoor beschikt BTS over zeer uitgebreide content die je het juiste pad wijst.

George App Preview
BTS Mobile app

Mobiele applicaties

Je raadpleegt je reserveringen in een handig overzicht op de smartphone. Zijn er grote wijzigingen of vluchtaanpassingen? je wordt automatisch op de hoogte gebracht.

24/7 support

BTS Corporate Travel is 24/7 voor je beschikbaar, ook via mail.

Unify

Service primeert. Aan doorschakelen per telefoon doen we bij BTS om die reden niet mee. Unify is een geavanceerd telefoonsysteem dat je telefoonnummer voorprogrammeert en linkt aan je contactpersoon. Je bespaart tijd en wordt sneller geholpen.

Airline deals

Wij beschikken zelf over tal van airline deals en vertegenwoordigen altijd je belangen. Zijn er besparingen te realiseren? Wij regelen het voor je.

BTS Privacy

Privacy en veiligheid van je gegevens

Hier hechten wij het grootste belang aan. Jouw data is bij BTS in veilige handen.

Maak je vaker gebruik van BTS Corporate Travel? Dan maken wij een intelligente analyse van de reisbehoeften en het boekingspatroon bij je medewerkers. Op die manier kunnen we besparingen voor je bedrijf uitwerken.

World Connectivity
Messenger
BTS Mobile app

Mobile Messenger

Wat er ook gebeurt, de veiligheid van de reiziger primeert en BTS denkt hier niet anders over. Er bestaan verschillende tools op de markt die de veiligheid van reizigers in kaart brengen. BTS biedt je de online tool ‘Mobile Messenger’ aan. Met behulp van deze app blijft de reiziger continu op de hoogte van mogelijke vertragingen, stakingen en/of gevaren.

Uw zakenreis op maat?

Contacteer ons