Voor je werk reizen is vermoeiend. Logisch dat je wil dat alles vlekkeloos verloopt. Met BTS Corporate Travel heb je zero stress: wijzigingen, vertragingen, verloren bagage… het minste probleem dat opduikt, lossen wij zo voor je op. 

Bij BTS kennen we iedere klant door en door. Iedere boeking is zoveel mogelijk op je profiel afgestemd.

BTS Aviation planning

Ons aanbod voor zakenreizigers

Bij BTS Corporate Travel tref je een sterk en stabiel team van travel consulenten aan. Allemaal zijn we experts in ons vak. Dat stelt ons in staat onze filosofie ‘één klant - één aanspreekpunt’ aan te houden.

Wij streven naar een zeer snelle en correcte afhandeling van iedere aanvraag, zowel offline als online. Het voordeel van één contactpersoon is dat we je zelfs realtime ondersteuning kunnen bieden.

BTS is een ‘one stop shop bedrijf’. Voor al je business travel behoeftes kan je bij ons terecht. Wij beschikken over zeer uitgebreide contracten voor hotels, vluchten, autoverhuur, transfers en evenementen. Je boekt het bij ons eenvoudig online, mobiel of offline.

Daarnaast helpt BTS je graag met rapporteringen, advies voor het uitwerken van een travel policy, technische support, accountmanagement, 24/7 support … allemaal aan de scherpste voorwaarden.

Zakenreizen
Bts Travel Experts

Waarom kiezen voor BTS?

  • Profielbeheer
  • 1 vaste contactpersoon
  • De beste routingopties
  • Snel en efficiënt reisadvies
  • Professionele opvolging
  • Open en transparante communicatie
  • Bereikbaarheid en ondersteuning 24/7
BTS Rapportering

Rapportering

Iedere klant heeft behoefte aan intelligente rapportering, zodat wij samen kosten kunnen besparen voor je onderneming. Wij helpen je met interpretaties van rapporten en data. We coderen ze vooraf, zodat wij aan de basis ‘missed savings’ kunnen detecteren. Samen met één van onze technologie partners ‘Amadeus’ leveren wij je hiervoor de beste technologie.

Met de hulp van BTS Corporate Travel evolueert je bedrijf van een offline booker naar een full online bedrijf waar één medewerker of je reiziger zelf de nodige reservaties boekt. Achter de schermen houdt ons team een oogje in het zeil. Je krijgt dus de beste support aan zeer democratische prijzen.

Op deze manier bespaar je veel op de traditionele fees die je vandaag betaald.

Rapportering

Uw zakenreis op maat?

Contacteer ons